Ruimtevaarttoepassingen

Aangepaste technologische toepassingen voor de ruimtevaart

Bijdrage aan de toekomst van ruimteverkenning

Bij VAE zijn we er trots op dat we een actieve rol spelen in de evolutie van de ruimtevaarttechnologie. Onze expertise ligt in het ontwerpen van geavanceerde printplaten, het ontwikkelen van schematische ontwerpen en het uitvoeren van nauwkeurige simulaties en metingen.

Door onze toewijding en technische vaardigheden dragen we bij aan de realisatie van innovatieve ruimteprojecten. Ontdek hoe onze projecten en oplossingen bijdragen aan de toekomst van de ruimteverkenning en hoe onze passie voor perfectie de grenzen van het mogelijke blijft verleggen.

Simulatie

Schema ontwerp

Schematic design

Circuit board design

measurements

Testing

Testing

Documentatie

Documentatie

Embedded engineering is the art of turning the universe’s mysteries into manageable realities.

Onze succesvolle projecten

Zyra Reaction wheel

Zyra Reaction Wheel

Het Zyra-reactiewiel is een compact reactiewiel met lage microvibraties voor CubeSats tot 12U. Het wiel is uitgerust met aangepaste aandrijfelektronica en interne snelheidsregeling voor een hoge nauwkeurigheid en stabiliteit van de rotatiesnelheid. Het wiel is stralingsbeschermd en wordt aangeboden met montage op 3 verschillende vlakken voor flexibele integratie.

Twinkle Star Tracker

De Twinkle star tracker biedt een extreem hoge nauwkeurigheid voor standbepaling in een component ter grootte van een luciferdoosje. Het volume-, massa- en energiebeheer maken het eenvoudig om een reeks sensoren in het ruimtevaartuig op te nemen, wat leidt tot hoge beschikbaarheid en nauwkeurigheid.

TWINKLE STAR TRACKER

Sagitta Star Tracker

De Sagitta star tracker biedt puntnauwkeurigheid in de boogseconde-range voor uw CubeSat. De aangepaste algoritmen zijn geoptimaliseerd voor nauwkeurigheid, robuustheid en lage rekencapaciteit. De star tracker heeft een ingebouwde zonnekap om het effect van strooilicht te verminderen. Het systeem is compact en eenvoudig te integreren in CubeSats en grote satellieten.

Stap 1

Eerste Consultatie

Inzicht in uw behoeften

Stap 2

Concept en Design

Schetsen en ontwerpen van de elektronische oplossingen

Stap 3

Prototyping

Bouwen en testen van prototypes

Stap 4

Feedback en Revisie

Aanpassingen en controles gebaseerd op feedback

Stap 5

Productie en implementatie

Klaar voor gebruik of massaproductie

Stappen die we nemen richting succes

Laten we kennismaken. Laten we kennismaken