Over VAE

VAEngineering is ontstaan uit jarenlange passie en is toegewijd aan het bieden van uitgebreide oplossingen voor het gehele ontwerpproces, van het eerste concept tot prototype en eindproduct. We richten ons voornamelijk op het ontwerp van ingebedde elektronica en de firmware die deze aanstuurt. Onze expertise omvat een breed scala aan toepassingen, waaronder snelle camerasystemen, CubeSat-componenten, draagbare technologieën, consumentenelektronica en industriële producten.
Met trots bedienen we een gevarieerde klantenkring, waaronder universiteiten en startups die zich bezighouden met onderzoeksprogramma’s, internationale bedrijven en familiebedrijven met commercieel geïmplementeerde producten.

Als antwoord op de snel evoluerende elektronicamarkt hebben we de mogelijkheid om onze eigen prototypes te produceren wanneer snelheid van cruciaal belang is. Daarnaast hebben we samenwerkingsverbanden opgezet voor de assemblage en productie van mobiele prototypes, zoals die waarvoor blinde vias en small-pitch BGA’s nodig zijn.

Bovendien werken we samen met betrouwbare partners om CE-certificeringen, kabelassemblages en andere essentiële diensten te leveren, zodat onze klanten complete oplossingen ontvangen die aan de voorschriften voldoen.

Team

Thomas Van Aken

CEO
thomas@vaengineering.be

Danny Riské

Embedded Engineer
danny.r@vaengineering.be

Dimitri Golev

Marketing & Communicatie
dimitri.g@vaengineering.be

Marianne De Munck

Administratie
invoice@vaengineering.be