Over VAE

Gegroeid uit jarenlange passie, is VAEngineering gericht op het bieden van totaaloplossingen voor het gehele ontwerpproces “van idee tot prototype tot product”. De belangrijkste focus van het bedrijf is het ontwerp van embedded elektronica en de firmware die daarop draait. Van het ontwerpen van gigabit ethernet tot onderdelen van kubussatellieten tot draagbare, consumenten- en industriële producten.

We hebben een breed scala aan klanten, universiteiten en start-ups met onderzoeksprogramma’s, internationale bedrijven en familiebedrijven met commerciële producten die in het veld worden ingezet, zijn daar enkele voorbeelden van.

Als reactie op de snel evoluerende elektronicamarkt zijn we in staat om eigen prototypes te produceren als snelheid essentieel is. We hebben ook ideale partners voor de assemblage en productie van prototypes van mobiele kwaliteit (blinde via’s, small pitch BGA’s, …) indien nodig.

Daarnaast bieden we ook jarenlange ervaring in 3D-printen en het ontwerpen van mechatronische prototypes voor het automatiseren van processen.

Team

Thomas Van Aken
CEO
thomas@vaengineering.be

Danny Riské

Embedded Engineer
danny.r@vaengineering.be

Dylan Missuwe

Embedded Engineer
dylan.m@vaengineering.be

Marianne De Munck

Administratie
invoice@vaengineering.be